Logo Bergeijk
Vastgesteld Bestemmingsplan ‘MFA Luyksgestel’, Bergeijk

Het bestemmingsplan ‘MFA Luyksgestel’, dat de gemeenteraad op 7 juli 2011 heeft vastgesteld, is met ingang van 18 juli 2012 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ‘MFA Luyksgestel’ voorziet in een nieuwe planologisch-juridische regeling voor de realisering van een multifunctionele accommodatie (MFA), aanvullende woningbouw en de aanleg van nieuwe infrastructuur in het gebied gelegen tussen de Kerkstraat, Kapellerweg en Burgemeester Magneestraat in Luyksgestel.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, tijdens openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497 551 455) en bovendien iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

De stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl onder de kop ‘Bestemmingsplannen’ en op de landelijke website van het ministerie www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer NL.IMRO.1724.BPLmfa2004-VAST.

Bergeijk, 29 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Bergeijk W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort Burgemeester

Naar boven