Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Wittelterweg 15 te Wittelte

Burgemeester en wethouders van Gemeente Westerveld maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor:

de verbouw van het achterhuis tot 2 recreatieappartementen.

Activiteiten:

bouwen

 

handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Locatie:

Wittelterweg 15 Wittelte

Zaaknummer:

8184

Hierbij wordt afgeweken van het bestemmingplan met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Diever en zijn elke werkdag in te zien van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 16:00 uur en op dinsdagavond in de even weken tot 19:00 uur. De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal in te zien op de website van de gemeente Westerveld, www.gemeentewesterveld.nl onder actueel/stukken ter inzage.

Zienswijzen

Iedereen kan binnen de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluitomgevingsvergunning kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor nadere informatie dan wel het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met IJ. van der Zee en/of H. ter Beeke, telefoonnummer: 14 0521 tussen 09:00 en 12:30 uur.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven