Logo Arnhem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Alteveer-Beethovenlaan’, Arnhem

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat

het ontwerp-bestemmingsplan Alteveer-Beethovenlaan

met ingang van 30 augustus 2012 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het stadhuis, loket BWL, Koningstraat 38.

Het bestemmingsplan is gedurende deze periode ook via internet in te zien op www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storingen voorbehouden).

Daarnaast is het plan ook te raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.787-0201

De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend bestemmingsplan vormen zijn te vinden op het webadres: http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0202.787-0201

Plangebied:

Het plangebied omvat het gedeelte van de Beethovenlaan tussen de Cattepoelseweg en de Sweelincklaan.

Doel:

De aanleiding voor de bestemmingsplanwijziging wordt gevormd door de herinrichting die plaats gaat vinden aan de Beethovenlaan in Alteveer. Deze herinrichting is een onderdeel van de Buiten Gewoon Beter-werkzaamheden die in Alteveer en Cranevelt worden uitgevoerd (of voor een deel ook al uitgevoerd zijn). Er wordt een aantal dwarsparkeerplaatsen aangelegd en de inrichting van het gedeelte bij de winkels wordt meer pleinachtig, doordat er overal klinkers worden toegepast.

Bij deze herinrichting vindt er ook een verschuiving plaats van verharding naar groen en vice versa.

Terinzagelegging:

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerp-bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Voor informatie over het ontwerp-bestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevr. M. Dulk, tel. nr.: 026-3775264 van de afdeling Gebieds en Procesbeheer.

Arnhem, 29 augustus 2012

Naar boven