Logo Valkenburg aan de Geul
Projectafwijkingsbesluit woonwagens Langen Akker (6325 CK) te Berg en Terblijt en de Hekerbeekweg (6301 EN) te Valkenburg

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat zij, met een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • 1. de legalisatie van de woonwagens aan de Langen Akker (6325 CK) te Berg en Terblijt (zaaknr. 2962);

  • 2. de legalisatie van de woonwagens aan de Hekerbeekweg (6301 EN) te Valkenburg (zaaknr. 2960), en;

  • 3. het plaatsen van een nieuwe woonwagen aan de Hekerbeekweg 31A (6301 EN) te Valkenburg (zaaknr. 2961).

De omgevingsvergunningen en de bijbehorende stukken liggen, tijdens openingstijden, vanaf 30 augustus tot en met 10 oktober 2012 voor eenieder ter inzage bij de balie van de afdeling Burger, Geneindestraat 4 te Valkenburg.

De stukken zijn ook in te zien via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2012PB001-VA01 en de gemeentelijke website: www.valkenburg.nl onder het menu ‘Wonen en Leven/Ruimtelijke Plannen’.

De bronbestanden zijn beschikbaar op het webadres:

http://ro.valkenburg.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0994.2012PB001-VA01

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging een beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastricht door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.10 Wabo juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep te bevatten. Van de indiener van het beroepschrift wordt griffierecht geheven. Nadere informatie hierover wordt verstrekt door de griffie van de rechtbank.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verlopen.

Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de rechtbank postbus 1988, 6201 BZ Maastricht worden gevraagd. In dat geval moet binnen genoemde termijn ook een beroepschrift worden ingediend. Een afschrift van het beroepschrift dient bij het verzoek te worden overlegd.

Naar boven