Ontwerpbestemmingsplan ‘Herontwikkeling voormalig Kloostercomplex, Rijksweg 8–18’

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten, maken hierbij bekend dat voor het gebied van het kloostercomplex aan de Rijksweg te Cadier en Keer een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van de percelen kadastraal bekend gemeente Cadier en Keer, sectie A nrs. 3828 (ged.), 3830 (ged.), 4393 en 4350 (ged.) en sectie C nrs. 382 (ged.) en 722 (ged.) van ‘Gemengd-Vrijgekomen Agrarische bebouwing’, ‘Gemengd-Vrijgekomen Kloosterbebouwing’, ‘Agrarisch met waarden’, ‘Natuur’ en ‘Maatschappelijk’ naar ‘Wonen’. Het betreft hier een partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied 2009, inclusief 1e herziening.

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Herontwikkeling voormalig Kloostercomplex, Rijksweg 8–18’ voor eenieder ter inzage van donderdag 2 februari 2012 tot en met woensdag 14 maart 2012 in het gemeentehuis locatie Margraten, Amerikaplein 1 te Margraten.

Voor inzage in het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met dhr. J. Roijen van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling tel. 043-458 8488.

Eijsden-Margraten, 1 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, de secretaris, H.J.M. van Dijk.

De burgemeester, D.A.M. Akkermans.

Naar boven