Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Dillenburg, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Dillenburg (NL.IMRO.0797.BPdillenburg-OW01).

Het plangebied wordt begrensd door de Spoorlaan, Lipsstraat, Hogeweg, Dillenburgstraat en Chrysantenstraat in Drunen.

Het doel van het bestemmingsplan is een aantal nieuwe ontwikkelingen planologisch mogelijk te maken. In het plan worden onder meer meegenomen: de uitbreiding van het d’Oultemontcollege, een nieuwe sporthal, de realisatie van bedrijfsruimte en maatschappelijke voorzieningen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 23 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl onder het kopje “actueel/ter inzage/ruimtelijke plannen”.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Heusden, Postbus 41 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer 237248 vermelden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, telefoonnummer (073) 513 17 89.

22 augustus 2012

Het college van Heusden

Naar boven