Logo Bergen (Li)
Omgevingsvergunning Halve Maan 10 Well, Bergen (L.)

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 14 augustus 2012 een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo voor de realisatie van twee tunnelkassen en een sleufsilo op het adres Halve Maan 10 te Well.

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op dit besluit liggen voor belanghebbenden met ingang van 23 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt de stukken ook inzien op www.bergen.nl.

Beroepschrift

Tegen dit besluit kan door een belanghebbende op basis van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na de dag van de bekendmaking hiervan, een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. In het ondertekende beroepschrift staat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep.

Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt, te worden bijgevoegd. Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven