Logo Roerdalen
Bestemmingsplan Zandstraat 22/24 en 56/58, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 28 juni 2012 het bestemmingsplan Zandstraat 22/24 en 56/58 (6065 AG/6065 AH) gewijzigd heeft vastgesteld.

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken van 28 augustus ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. Het bestemmingsplan staat ook op www.roerdalen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep instellen

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een belanghebbende bent en in een eerder stadium een zienswijze heeft ingediend of als u redelijkerwijs niet verweten kan worden dat u geen zienswijze heeft ingediend. Daarnaast kunt u ook beroep instellen als u belanghebbende bent en zich niet kunt verenigen met de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht. Verder kunt u de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

Hoe verder?

De dag nadat de inzagetermijn is afgelopen, gaat het besluit van de gemeenteraad in. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt eerst een beslissing genomen over het verzoek.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Bakkenes van de afdeling Ontwikkeling & Regie, telefoon:(0475) 538 888.

Naar boven