Logo Olst-Wijhe
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Kleine Kernen’, Olst-Wijhe

Het bestemmingsplan Bestemmingsplan Kleine Kernen is door de raad op 25 juni 2012 ongewijzigd vastgesteld. Het plan heeft betrekking op Kleine Kernen en heeft als doel Actualisatie bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 augustus 2012 tot en met 9 augustus 2012 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer , is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven