Ontwerpbestemmingsplan ‘Grootegast – RSG De Borgen, Woldborg’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van woensdag 1 februari 2012 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 13 maart 2012)  voor een ieder tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Grootegast - RSG De Borgen, Woldborg’ (NL.IMRO.0015.BPGG10HERS2-OW01), het ontwerpbesluit, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het bestemmingsplan is opgesteld om zo uitbreiding van de school De Woldborg mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Grootegast – RSG De Borgen, Woldborg’ is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.BPGG10HERS2-OW01. Tevens is binnen de gestelde termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Grootegast – RSG De Borgen, Woldborg’ beschikbaar gesteld via een link op de gemeentelijke website (www.grootegast.nl) in de bekendmakingen (Wonen en Welzijn → Actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen...).

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Grootegast – RSG De Borgen, Woldborg’, of naar het volgende e-mail adres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl . Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met de heer H. van der Meer, afdeling Ruimte (0594-695715).

Naar boven