Ontwerpbestemmingsplan IJsselmuiden-West

Burgemeester en wethouders van Kampen maken, conform artikel 3.8 wet Ruimtelijke Ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘IJsselmuiden-West’ vanaf woensdag 1 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de receptie van het stadhuis.

Het bestemmingsplan ‘IJsselmuiden-West’ is opgesteld ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen in het plangebied. Het plangebied is globaal gelegen tussen de spoorlijn Zwolle – Kampen, Frieseweg, Grafhorsterweg, Plasweg, Burgemeester van Engelenweg en Trekvaart in IJsselmuiden. Het Bolwerk valt buiten het plangebied. In dit bestemmingsplan is de bestaande situatie vastgelegd.

Voor inzage van het plan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan IJsselmuiden-West’. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.

Naar boven