Logo Bernisse
Ontwerpbestemmingsplan ‘Geervliet’, Bernisse

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernisse maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan NL.IMRO.0568.BNSGRVDRP012010-0200 bekend als ‘Geervliet’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 23 augustus 2012 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 te Abbenbroek. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.gemeentebernisse.nl.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Geervliet’ betreft de actualisatie van de vigerende bestemmingsplannen “Oude Kern Geervliet”, “Geervliet-Noorddijk” en “Polderlaan” en behelst de kern Geervliet en de aangrenzende gronden. Het plangebied wordt begrensd in het noorden door de Noorddijk, in het oosten door de Griendweg, in het zuiden door de Groene Kruisweg (inclusief het “rode dorp”) en ten westen door de Ringdijk (inclusief de zoutopslag).

Zienswijze

Het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage. Een ieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Bernisse, t.a.v. de afdeling Ruimte, Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met mw. mr. A. Kras, telefoonnummer 0181 - 66 72 01. De termijn voor het indienen van zienswijzen eindigt op de laatste dag van de terinzagelegging. Degene die een zienswijze heeft ingediend, zal te zijner tijd worden geïnformeerd op welke wijze hiermee rekening is gehouden.

Naar boven