Logo Zwartewaterland
Omgevingsvergunning ruimtelijke inpassing voor een nieuw schoolgebouw met sporthal aan het Buitenkwartier te Zwartsluis (voormalig Arrivaterrein), Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat het ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning ten behoeve van de ruimtelijke inpassing van een nieuw schoolgebouw en sporthal aan het Buitenkwartier te Zwartsluis (voormalig Arrivaterrein) is voorbereid. Omdat de geluidbelasting op de nieuw te bouwen school de voorkeursgrenswaarde volgens de Wet geluidhinder overschrijdt, is ook een ontwerpbesluit voor een hogere grenswaarde voorbereid.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen de ontwerpbesluiten met bijlagen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 22 augustus 2012. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan een ieder zienswijzen op de ontwerpomgevingsvergunning indienen; belanghebbenden kunnen zienswijzen indienen op de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden. Schriftelijke zienswijzen kunnen gezonden worden naar Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3000. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt, Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht.

Naar boven