Logo Bergen op Zoom
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kladde 21’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kladde 21” gereed is.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Kladde 21 te Lepelstraat, kadastraal bekend: Halsteren, sectie M, nummer 172. Op dit perceel is thans een agrarisch complex bestaande uit een bedrijfswoning met twee (monumentale) schuren aanwezig. De agrarische activiteiten zijn inmiddels beëindigd. Het plan ziet op de omzetting van de agrarische bestemming naar een woonfunctie. Hierbij wordt de bestaande bedrijfswoning een burgerwoning, de grote schuur wordt verbouwd tot een burgerwoning en de tweede schuur wordt in gebruik genomen als bijgebouw bij de voormalige bedrijfswoning. Onderdeel van dit plan is het behoud en herstel van de cultuurhistorische waarde. Dit bestemmingsplan vormt hiervoor het juridisch-planologische kader.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 27 augustus 2012 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in het stadskantoor aan de J. Obrechtlaan 4. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.BP0183-0201). Gedurende genoemde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 dan wel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491.

Bergen op Zoom, 24 augustus 2012

Naar boven