Logo Montferland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Montferland’, Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Montferland” met ingang van 30 augustus 2012, gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van de gemeentehuizen, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1, en locatie Didam, Raadhuisstraat 14, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen is.

Het ontwerpplan voorziet in het actualiseren van alle bestaande bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen in de gemeente Montferland. Het betreffen hier de bedrijventerreinen De Fluun 1 en 2 en Kollenburg in Didam, ’t Goor, Immenhorst en het Euregionaal bedrijventerrein (EBT) in ‘s- Heerenberg alsook Matjeskolk in Loerbeek. Ook zijn delen van aan de bedrijventerreinen grenzende wegen meegenomen in dit bestemmingsplan.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan het ontwerpplan desgevraagd eveneens buiten de werkuren worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291 652.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland , Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan via bovengenoemd telefoonnummer daarvoor een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Didam, 28 augustus 2012.

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven