Logo Waalwijk
Beoordelingsbesluit milieueffectrapport (MER) Overdiepsepolder, terp 6 te Waspik, gemeente Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat zij heeft besloten dat voor het oprichten van een melkrundveehouderij in de Overdiepsepolder, terp 6, te Waspik, kadastraal bekend als gemeente Waspik, sectie N, nummer 556, geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Voor het voornemen om een melkrundveehouderij op te richten is bij het college van Waalwijk een aanmeldingsnotitie op grond van artikel 7.16 van de Wet milieubeheer ingediend omdat er meer dan 200 stuks melkrundvee aanwezig zullen zijn.

Het beoordelingsbesluit milieueffectrapport en de aanmeldingsnotitie liggen met ingang van 24 augustus a.s. gedurende 6 weken (t/m 5 oktober 2012) ter inzage bij de Frontoffice bouwen, wonen en leefomgeving van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 te Waalwijk (bezoekersingang Winterdijk). Wij verzoeken u vooraf contact op te nemen met de afdeling Leefbaarheid, Vergunningen en handhaving via het algemene nummer op 0416-683456. Op verzoek kan tegen betaling van verschuldigde leges, een afschrift van deze stukken worden verkregen.

Naar boven