Logo Roerdalen
Ontwerpbestemmingsplan ‘linnerweg 47 te montfort’; Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken bekend dat:

ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Linnerweg 47, Montfort’ vanaf 21 augustus 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied van de voormalige gemeente Ambt Montfort. Dit plan is enerzijds bedoeld om de in het vigerende bestemmingsplan opgenomen bestemming ‘Agrarisch bouwvlak’ te wijzigen in ‘Woondoeleinden’ en om de realisering van de twee nieuwe woningen en de daarbij behorende bijgebouwen mogelijk te maken.

Inzage en raadplegen

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerp-vaststellingsbesluit, het ontwerpbestemmingsplan en alle overige bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 21 augustus 2012 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen op www.roerdalen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Roerdalen. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan de Raad van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw E. de Groot. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Sint Odiliënberg, 17 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester drs. C.A.M. Hanselaar-van Loevezijn

Naar boven