Logo Nieuwkoop
Ontwerpbestemmingsplan Landgoedontwikkeling Bosweg Woerdense Verlaat ter inzage, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Landgoedontwikkeling Bosweg Woerdense Verlaat ter inzage ligt.

De procedure van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, is van toepassing.

Wat houdt het plan in?

Het plangebied bestaat uit een aantal percelen aan de Bosweg ongenummerd te Woerdense Verlaat.

Het omvat de percelen kadastraal bekend gemeente Nieuwkoop, sectie G, nummer 233 geheel en nummers 278, 287, 324 en 325 gedeeltelijk. Met dit bestemmingspan wordt het planologisch mogelijk natuurontwikkeling en recreatie in de vorm van een landgoed en drie woningen op te richten.

Wilt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan Landgoedontwikkeling Bosweg Woerdense Verlaat gedurende zes weken inzien. Deze termijn loopt van donderdag 23 augustus 2012 tot en met woensdag 3 oktober 2012.

Een papieren planversie incl. bijbehorende stukken ligt tijdens de openingstijden voor eenieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl).

De basisbestanden zijn in te zien op www.nieuwkoop.nl onder ‘bestemmingsplannen’.

Het ontwerpbestemmingsplan is volledig digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en te vinden via de plannaam, gemeentenaam of IMRO-ID: NL.IMRO.0569.bpNOWVlandgbosweg-on01.

Wilt u reageren op het plan?

Tot en met woensdag 3 oktober 2012 kan iedereen een schriftelijke reactie (‘zienswijze’) geven aan de gemeenteraad via Postbus 1, 2460 AA, Ter Aar. De raad betrekt de ingekomen zienswijzen bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Wettelijk is bepaald dat buiten de termijn ingediende zienswijzen niet in behandeling kunnen worden genomen.

Naar boven