Logo Zeist
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Landgoed Warna (Reelaan 4 te Bosch en Duin)

Bekendmaking op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor een perceel aan de Reelaan 4 te Bosch en Duin.

Het plangebied bestaat uit de kadastrale percelen gemeente Zeist, sectie K, nummers 990, 2329 en 4060. Deze locatie in bevindt zich in Bosch en Duin en ligt ingeklemd tussen de Reelaan in het westen en de Dolderseweg in het oosten. Aan de zuidzijde vormt de erfgrens met het perceel Reelaan 2 en het kadastrale perceel nummer 3073 de begrenzing. Aan de noordzijde is dit de grens naar het bosperceel met kadastraal nummer 4059.

Het bestemmingsplan verschaft het gemeentebestuur van Zeist een passend beleidsinstrument voor een nieuwe ontwikkeling op de onderhavige locatie.

Het plan ligt nu nog niet ter inzage. In dit stadium van behandeling is het dus ook nog niet mogelijk om zienswijzen kenbaar te maken. Zodra het plan in het kader van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure ex afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) wordt gepubliceerd en voor eenieder ter inzage wordt gelegd, is het mogelijk om zienswijzen kenbaar te maken. Een aantal onafhankelijke instanties wordt in de gelegenheid gesteld om in het kader van artikel 3.1.1 Bro advies uit te brengen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Vergunningen van de afdeling Publiek & Dienstverlening, tel. 14 030.

Naar boven