Logo Bergen op Zoom
Bekendmaking vaststelling ‘6e wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad’, Bergen op Zoom

Voor de herontwikkeling van de voormalige gemeentewerf aan de Oude Visserhaven door Stadlander is het 5e wijzigingsplan bestemmingsplan ‘Binnenstad’ opgesteld. Na het verlenen van de omgevingsvergunning is het plan geoptimaliseerd. Er is een wijziging opgetreden in het bouwvlak van de multifunctionele ruimte die op het binnenterrein is gelegen. Dit pas niet binnen de contouren van het 5e wijzigingsplan. Om het geoptimaliseerde plan te realiseren is het nodig een nieuw wijzigingsplan op te stellen, waarin deze wijziging wordt opgenomen

Burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maken bekend dat dit 6e wijzigingsplan van het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ is vastgesteld. Het wijzigingsgebied is kadastraal bekend onder nummer G 7824 en ligt aan de Van Konijnenburgweg en Oude Vissershaven.

Het vastgestelde wijzigingsplan met kenmerk NL.IMRO.0748.BP000063f-301 ligt vanaf 20 augustus 2012 gedurende 6 weken voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende genoemde periode van zes weken kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend, danwel door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de college niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Naar boven