Logo Midden-Delfland
Vooraankondiging ‘Bestemmingsplan Centrum Den Hoorn’ in Den Hoorn door gemeente Midden-Delfland

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) delen burgemeester en wethouders van gemeente Midden-Delfland mee dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het Centrum Den Hoorn. Het betreft het centrumgebied van Den Hoorn. De directe aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan ‘centrum Den Hoorn’ is dat het een wettelijke verplichting is om binnen een periode van 10 jaar de bestemming van gronden, met inbegrip van de daarop gestelde regels, opnieuw vast te stellen.

Op grond van artikel 1.3.1. lid 2 Bro wordt er geen gelegenheid geboden om zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en worden er geen stukken ter visie gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over het voornemen.

Over het voorontwerp van het bestemmingsplan zal eerst inspraak gevoerd worden. Wanneer het ontwerp bestemmingsplan gereed is, zal dit plan ter visie worden gelegd, zodat eenieder zienswijzen kan indienen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in De Schakel, de Staatscourant en www.middendelfland.nl.

Deze kennisgeving is ook te raadplegen op www.middendelfland.nl → Bestuur &Beleid → Actueel → Stukken ter inzage. Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling BMH op telefoonnummer (015) 380 41 11.

Naar boven