Logo Lopik
Ontwerpbestemmingsplan ‘Benedeneind NZ 430a’ te Benschop; gemeente Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat voor het perceel Benedeneind NZ 430a te Benschop een bestemmingsplan in voorbereiding is.

Bestemmingsplan ‘Benedeneind NZ 430a’ te Benschop

Aan de Benedeneind NZ 430a in Benschop is de camping 'Midden op ’t Landt’ gelegen. Het bestemmingsplan Benedeneind NZ 430a voorziet in de herinrichting van de kamping binnen het bestaande terrein en de verbreding van de activiteiten, de uitbreiding van het aantal jaarplaatsen, de sloop van een voormalige stal en de bouw van een bedrijfswoning.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van woensdag 22 augustus 2012 tot en met dinsdag 2 oktober 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling R.O.B., Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder ‘Plannen’ en vervolgens onder ‘Landelijk gebied / in procedure’ of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Lopik, 21 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Lopik; de secretaris, H. Capel

De burgemeester, mr. R.G. Westerlaken-Loos

Naar boven