Logo Loon op Zand
Ontwerpstructuurvisie Sweensstraat-West, Loon op Zand

(NL.IMRO.0809.SVSweensstraatWest-OS01)

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt bekend dat – met ingang van donderdag 16 augustus 2012 – de ontwerpstructuurvisie Sweensstraat-West gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud

Het voornemen is om het plangebied Sweensstraat-West te ontwikkelen tot een woongebied. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Rechtvaart, de Sweensstraat, de Erasstraat en de ten westen van dat gebied gelegen watergang. De ontwerpstructuurvisie is opgesteld om het gevestigde voorkeursrecht ter voldoening aan de Wet voorkeursrecht gemeenten te verlengen. Daarnaast biedt de ontwerpstructuurvisie een inzicht in de hoofdlijnen van de voorgenomen planontwikkeling.

Inzage

De ontwerpstructuurvisie ligt gedurende zes weken, van donderdag 16 augustus 2012 tot en met woensdag 26 september 2012 ter inzage bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Om de ontwerpstructuurvisie in te zien dient u een afspraak te maken via het telefoonnummer (0416) 28 91 11 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Tevens kunt u de ontwerpstructuurvisie raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een directe link hiernaar vindt u op www.loonopzand.nl.

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzageligging een zienswijze kenbaar maken over de ontwerpstructuurvisie. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Modelleur 13, 5171 SL te Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. van Merwijk, telefoonnummer: (0416) 28 91 70, of via e-mail: m.vanmerwijk@loonopzand.nl.

Naar boven