Logo Schijndel
Ontwerp ‘omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan’ Bunderstraat 22B, Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de ontwerp ‘omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan’ Bunderstraat 22B ter inzage ligt. De ontwerp omgevingsvergunning omvat het realiseren van een extra woning op het perceel aan de Bunderstraat 22B.

Strijdigheid bestemmingsplan

Ter plaatse van de Bunderstraat 22B geldt het bestemmingsplan ‘Borne’. Binnen dit bestemmingsplan is het niet toegestaan om op deze locatie een extra woning toe te voegen.

Verklaring van geen bedenkingen

Op grond van artikel 2.27 van de Wabo wijst het Bor of een bijzondere wet categorieën van gevallen waarvoor geldt dat een omgevingsvergunning niet wordt verleend dan nadat een daarbij aangewezen bestuursorgaan heeft verklaard dat het daartegen geen bedenkingen heeft. Op 14 april 2011 heeft de gemeenteraad categorieën van gevallen vastgesteld waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen is vereist. Onderliggend plan valt hierbinnen.

Ter inzage

De ontwerp ‘omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan’ Bunderstraat 22B met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 17 augustus 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De ontwerp omgevingsvergunning is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl. Ook kan de ontwerp omgevingsvergunning worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Zienswijze

Tegen de ontwerp ‘omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan’ kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze ontwerp ‘omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan’ kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van de ontwerp omgevingsvergunning in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven