Logo Huizen
Omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan uitbreiden accommodatie ski-club Wolfskamer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat van 17 augustus 2012 t/m 27 september 2012 de omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor uitbreiding van de accommodatie van ski-club Wolfskamer ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning:

Medewerking aan de aanvraag heeft tot gevolg dat het mogelijk wordt om de bestaande ski-accommodatie aan de noordzijde uit te breiden met een extra baan (6e baan) met een hoogte van ca 13,5 m. Verder zal een drietal lichtmasten worden geplaatst met een hoogte van 15 m tussen de bestaande baan 5 en de nieuwe baan 6. Ten slotte zal op de grens van het uit te breiden complex een hekwerk worden geplaatst met een hoogte van 2,5 m.

Inkijken omgevingsvergunning:

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 17 augustus 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 8.30–17.00 uur, wo: 07.30–19.30 uur en vr: 8.30–16.00 uur.

De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op Wonen, vervolgens op ‘Projecten’ en dan op ‘Uitbreiding accommodatie ski-club Wolfskamer’, kunt u de omgevingsvergunning raadplegen.

De omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBSKICLUB2012-VG01

De bestanden van de omgevingsvergunning zijn langs elektronische weg te verkrijgen op

http://durp.huizen.nl:8080/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0406.PBSKICLUB2012-VG01#imro2008

Beroep instellen?

De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Gedurende deze termijn (van 20 augustus 2012 t/m 28 september 2012) kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de rechtbank van Amsterdam, adres Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Huizen, 16 augustus 2012

Naar boven