Logo Heemskerk
Omgevingsvergunning met toepassing van afd. 3.4 Awb

Burgemeester en wethouders hebben voor onderstaande aanvraag de vergunning verleend:

Bachstraat hoek Chopinstraat

Bouwen van 11 appartementen

ZO/2011/0494

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Heemskerk. Tijdens de periode van terinzagelegging kan tegen het genomen besluit beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit zienswijze hebben ingediend;

  • of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, waaronder begrepen belanghebbenden die zich bezwaard voelen vanwege wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit. (alleen indien het besluit gewijzigd is t.o.v. het ontwerpbesluit).

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Haarlem, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem of digitaal via

http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een vermelding van de datum en het nummer of het kenmerk van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Degene die beroep heeft ingediend kan, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, daarnaast een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven