Besluit omgevingsvergunning inrichting Coevorden 17

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakt bekend:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen een vergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting de gehele inrichting omvattend (revisie)’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De vergunningaanvraag betreft de actualisering van de vigerende vergunning van de inrichting Coevorden 17. De inrichting is gelegen in de gemeente Hardenberg, op de percelen kadastraal ingedeeld, gemeente Gramsbergen, sectie I, nummers 49, 603, 604, 1100 en 1101.

De mijnbouwinrichting Coevorden 17 is bestemd voor het produceren, ontvangen, comprimeren, drogen, meten en afvoeren van aardgas alsmede het opslaan, meten en afvoeren van de hierbij afgescheiden lichte ruwe olie (aardgascondensaat) en productiewater.

De aanleiding voor voornoemde aanvraag ligt in het feit dat de druk van de verschillende putten is afgenomen, waardoor herconfiguratie van bestaande compressoren nodig is. Daarnaast worden twee inlaatafscheiders vergroot en wordt bestaand leidingwerk aangepast.

Op het ontwerpbesluit dat van 21 juni 2012 t/m 1 augustus 2012 ter inzage lag bij de gemeente Hardenberg zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 15 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Hardenberg, Stephanusplein 1 te Hardenberg.

Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren en na telefonische afspraak ook buiten kantooruren: 14 0523.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.J. Hoes, telefoon 070-379 70 43.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Assen, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA Assen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven