Logo Maasdriel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Ammerzoden herziening 2012, Zwin-Pasnagelshof’ (BP1047); gemeente Maasdriel

Van 23 augustus 2012 tot en met 3 oktober 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Ammerzoden herziening 2012, Zwin-Pasnagelshof' ter inzage.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om op de hoek van Zwin-Pasnagelshof zeven woningen te realiseren. Het betreft twee vrijstaand geschakelde, één vrijstaande en vier patiowoningen.

Inzien

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op

  • onze website onder 'Wonen en Leven / Bouwen en bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen inkijken'.

    U kiest dan rechts in de zoekfunctie voor de kern Ammerzoden waarna alle bestemmingsplannen voor de kern Ammerzoden getoond worden. U kiest dan voor het bestemmingsplan Ammerzoden herziening 2012, Zwin-Pasnagelshof.

  • www.ruimtelijkeplannen.nl.

    U kiest op de startpagina bovenin de tab ‘bestemmingsplannen’. Daarna kunt u in het keuzescherm aan de linkerkant NL.IMRO.0263.BP1047-ON01 invullen bij het tabje ‘ID’ of Ammerzoden invoeren bij ‘locatie’

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1047-/NL.IMRO.0263.BP1047-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van ‘BP1047’ aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Informatieavond

Op 3 september 2012 houden we een informatieavond in de Weesboom (Voorstraat 17, Ammerzoden) voor omwonenden van het plangebied en andere belangstellenden. Tijdens deze avond wordt het plan en de te volgen procedure toegelicht. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen. Deze avond start om 19.30uur.

Er volgt later dit jaar nog een aparte informatieavond start verkoop, georganiseerd door de projectontwikkelaar.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar mevrouw D. van Lienden, telefoonnummer (0418) 53 89 49 of mailt u naar info@maasdriel.nl , t.a.v. mevrouw D. van Lienden.

Naar boven