Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoge Land III te Heukelum’; gemeente Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken, naar aanleiding van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoge Land III te Heukelum’.

Vanaf 16 augustus 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Asperen. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (via bestemmingsplannen / plannen in procedure) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (via bestemmingsplannen / Gelderland / Heukelum). Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de gemeente via het algemene telefoonnummer 0345-634000.

Toelichting

Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Heukelum, sectie C, nummer 870 (gedeeltelijk), groot ca 2 ha. Het plangebied is gelegen aan de westzijde van de kom van Heukelum. Het plangebied wordt omsloten door de Dwarsweg aan de zuidoostzijde, aan de noordwestzijde door de Opsnijder en aan de noordoostzijde door de Ringovenlaan. Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van woningbouw op de locatie mogelijk.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen of via info@lingewaal.nl.

Asperen, 15 augustus 2012

Naar boven