Logo Menterwolde
Ontwerpbestemmingsplan ‘Borgercompagnie – Borgercompagniesterweg 47’ ter inzage te Menterwolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Borgercompagnie – Borgercompagniesterweg 47’ is opgesteld.

Achtergrond

Het ontwerp heeft betrekking op het perceel lokaal bekend als de Borgercompagniesterweg 47 te Borgercompagnie en maakt op dit perceel het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten juridisch mogelijk. Het ontwerp van dit plan is eerder onderwerp geweest in het wettelijke vooroverleg. Het vooroverleg heeft aanleiding gegeven tot enkele wijzigingen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Het plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Borgercompagnie – Borgercompagniesterweg 47’ ligt met bijbehorende stukken met ingang van 16 augustus 2012 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het bureau Ruimte (kamer 203) in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 2 te Muntendam. Digitaal kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.menterwolde.nl onder het kopje Plannen & Beleid / bestemmingsplannen / bestemmingsplannen in procedure. Op deze website vindt u ook een link naar het bestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en een link waar de bronbestanden beschikbaar zijn gesteld. Het bestemmingsplan heeft het volgende IMRO nummer: NL.IMRO.1987.099927-ON01.

Reageren op het plan (indienen zienswijzen)

Tot en met 26 september 2012 kan iedereen zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met het bureau Ruimte, tel. (0598) 65 47 04. De tijdig ingediende zienswijzen worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bureau Ruimte, afdeling Grondgebiedszaken, mevrouw L. Leewering, tel. (0598) 65 47 04.

Naar boven