Logo Zeewolde
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gildenveld 2012’, Zeewolde

Vanaf woensdag 15 augustus 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Gildenveld 2012’ gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannnen.nl. De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat het bedrijventerrein Gildenveld dat globaal begrenst wordt door de Horsterweg, de watergang langs Gildenveld, de Elzenlaan en de Dasselaarweg.

De geldende bestemmingsplannen voor dit plangebied zijn verouderd. Een actualisering van het juridisch-planologisch kader is dan ook gewenst. Het plan is daarom in het algemeen gericht op het vastleggen van de bestaande ruimtelijke kwaliteit.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 25 september 2012) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar; de heer G. van Dijk, 036-522 94 92. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 14 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Zeewolde

Naar boven