Logo Culemborg
Uitgebreide procedure bouwen woning Oostersingel 37a te Culemborg

Bouwen woning Oostersingel 37a te Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3˚, Wabo, een omgevingsvergunning is verleend, betreffende:

Het oprichten van een woning en het slopen van een bijgebouw op het perceel nabij Oostersingel 37 te Culemborg bestaande uit de volgende activiteiten:

  • Bouwen;

  • Slopen o.g.v. de bouwverordening;

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Het betreft de volgende aanvraag:

  • Oostersingel 37 oprichten van een woning en het slopen van een bijgebouw met registratie nummer 201100402

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken met ingang van 16 augustus 2012 t/m 27 september 2012 op werkdagen van 08:30 uur tot 12:30 uur op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg, voor een ieder ter inzage.

De bekendmaking van het besluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Culemborgse Courant, op de gemeentelijke website (www.culemborg.nl, rubriek Actueel, bekendmakingen) en de Staatscourant. Het besluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag gelegde onderzoeksrapporten kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken. De omgevingsvergunning kunt u daarnaast ook raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Digitaal indienen beroepschrift en/of voorlopige voorziening

Het is mogelijk een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket bestuursrecht (http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx).

Voor het digitaal verzenden van het beroepschrift of het verzoek om voorlopige voorziening dient u te beschikken over DigiD.

Culemborg, 7 augustus 2012

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven