Logo Smallingerland
Vaststelling ‘Bestemmingsplan Maartenswouden, toepassing wijzigingsbevoegdheid’; Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij het wijzigingsplan 'Bestemmingsplan Maartenswouden, toepassing wijzigingsbevoegdheid' op 9 juli 2012 ongewijzigd vastgesteld hebben.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op drie locaties binnen het bestemmingsplan Maartenswouden, namelijk het Poortgebouw West, De Wouden 11 en het Singelgebouw. De wijzigingen betreffen aanpassingen van de bebouwingsvlakken op de plankaart. Deze aanpassingen vallen binnen de wijzigingsbevoegdheid zoals wordt beschreven in artikel 22 lid 1 onder c van Bestemmingsplan Maartenswouden.

Het 'Bestemmingsplan Maartenswouden, toepassing wijzigingsbevoegdheid' ligt van vrijdag 17 augustus 2012 tot en met donderdag 27 augustus 2012 ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. U kunt de stukken raadplegen tijdens kantooruren op werkdagen van 8:30 tot 16:00 en op donderdag tot 18:30. Ook kunt u het wijzigingsplan inzien op onze gemeentelijke website www.smallingerland.nl onder 'Uitvoering' en 'Bestemmingsplannen nu ter inzage'.

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: Vaststellingsbesluit, 'Bestemmingsplan Maartenswouden, toepassing Wijzigingsbevoegdheid'

Inzage- en Beroepstermijn: van vrijdag 17 augustus 2012 tot en met donderdag 27 september 2012

Naar boven