Logo Zijpe
Vaststelling wijzigingsplan Grote Sloot 128 te Burgerbrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zijpe maken het volgende bekend

PLANOLOGISCHE PROCEDURES

Vaststelling wijzigingsplan:

  • Grote Sloot 128 te Burgerbrug: het vergroten van het agrarische bebouwingsvak (1754 JJ)

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid uit artikel 5 lid 6 sub a van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1989’ en artikel 3.6, lid 1 onder a van de Wro.

Van 12 april tot en met 23 mei 2012 heeft een ontwerp van het wijzigingsplan ter inzage gelegen waarbij een ieder in de gelegenheid is gesteld een zienswijze kenbaar te maken. Er is één zienswijze bij het college kenbaar gemaakt. Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Het raadsbesluit tot vaststelling en de daarbij behorende stukken liggen, op grond van artikel 3.8 Wro, liggen vanaf 16 augustus 2012 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl onder het kopje gemeente, beleid en plannen, sub plannen.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd, zijn ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep. Totdat op het beroep is beslist, kan door de indiener van een beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor informatie kunt u zich wenden tot de afdeling Ruimte & Wonen van de gemeente Zijpe, 0224-57 41 00.

Naar boven