Logo Den Haag
Ontwerp ontheffing bestemmingsplan Calandstraat, Calandkade en Calandplein ter hoogte van 57 tot en met 361, Den Haag

BOUWVERGUNNING BINNENPLANSE ONTHEFFING

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij voornemens is ontheffing te verlenen en/of nadere eisen te stellen omtrent het desbetreffende bestemmingsplan en toepassing te geven aan artikel 3.6/3.38 van de Wet ruimtelijke ordening voor het navolgende bouwplan:

Locatie en omschrijving:

  • Calandstraat, Calandkade en Calandplein ter hoogte van 57 tot en met 361, het bouwen van een woongebouw bevattende 104 woningen en commerciele ruimten op het terrein Calandstraat, Calandkade en Calandplein ter hoogte van nrs. 57 t/m 361 in afwijking van de eerder verleende vergunning kenmerk 200858322, dd. 24 maart 2009.

Het bouwplan met daarbij behorende relevante stukken ligt gedurende een termijn van twee weken met ingang van 16 augustus 2012, ter inzage in het Gemeentelijk ContactCentrum, Spui 70.

Openingstijden maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur.

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbende zienswijzen naar voren brengen. Zij kunnen deze bekendmaken bij het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, postbus 12 655, 2500 DP Den Haag. De naar voren gebrachte zienswijzen zullen bij de beoordeling van de aanvragen worden betrokken. Uw zienswijzen dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, tegen welk bouwplan uw zienswijzen zich richt en de redenen van uw zienswijzen.

Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling uw zienswijzen kenbaar te maken. Dit kan alleen op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het loket van het stadsdeelkantoor.

Naar boven