Logo Reimerswaal
Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied’, 32e wijziging te Reimerswaal

Algemeen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij op 14 augustus 2012 hebben besloten het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ te wijzigen met toepassing van artikel 3.6, lid 1 onder a, van de Wet ruimtelijke ordening. Met dit wijzigingsplan wordt een grotere bedrijfsvloeroppervlakte ten behoeve van intensieve veehouderij mogelijk gemaakt. De percelen zijn gelegen aan de Molendijk 25 te Yerseke, kadastraal bekend gemeente Reimerswaal, sectie W, nummers 126 en 127. De overige planregels blijven ongewijzigd. Het ontwerp-wijzigingsplan heeft van 21 juni 2012 tot en met 1 augustus 2012 voor een ieder ter inzage gelegen. Op het ontwerp-wijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Vanaf donderdag 16 augustus 2012 tot en met woensdag 26 september 2012 ligt het besluit, samen met het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo’n afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer 0113-395000. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan en de onderliggende stukken ook via internet inzien. Daartoe raadpleegt u www.reimerswaal.nl, vervolgens kiest u aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. U vindt de stukken door op ‘Bestemmingsplannen Buitengebied’ en ‘Wijzigingen Bestemmingsplan Buitengebied’ te klikken.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze op het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Steenbergen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 0113-395000.

Kruiningen, 15 augustus 2012

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal, J. Gideonse, Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Naar boven