Kennisgeving Tracébesluit N50 Ramspol – Ens

Krachtens artikel 20 van de Tracéwet bevordert de minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie maakt de minister van Infrastructuur en Milieu bekend dat het volgende ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is genomen en ligt ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit N50 Ramspol – Ens is het volgende ontwerpbesluit in cluster 6 genomen. Dit is overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

  • ontwerpbesluit van het waterschap Zuiderzeeland tot verlening van een vergunning op grond van de Waterwet ten behoeve van de sloop van de bestaande Ramspolbrug.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 15 augustus 2012 ter inzage op de volgende locaties:

  • op het kantoor van waterschap Zuiderzeeland, Lindelaan 20 te Lelystad, gedurende werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Op verzoek kunnen de stukken ook buiten kantooruren worden ingezien. Voor een afspraak kunt u bellen naar het waterschapshuis, telefoon 0320-27 49 11;

  • op het kantoor van het waterschap Groot Salland (afdeling vergunningen), Dokter van Thienenweg 1 te Zwolle, telefoon 038-455 73 75 tijdens kantooruren (9.00 uur tot 16.00 uur), alsmede buiten kantooruren op afspraak;

  • bij Rijkswaterstaat Directie IJsselmeergebied Zuider-wagenplein 2, 8224 AD Lelystad, tijdens kantoortijden.

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Van 15 augustus 2012 tot en met 26 september 2012 kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk gemotiveerde zienswijzen inbrengen. Degene die een schriftelijk zienswijze inbrengt, kan verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Het verzoek daartoe dient schriftelijk tegelijkertijd met de zienswijzen bij het betreffende bestuursorgaan te worden ingediend.

Zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kunnen worden ingebracht bij het college van Dijkgraaf en Heemraden van het waterschap Zuiderzeeland.

Binnen de genoemde termijn kan ook worden verzocht tot het mondeling inbrengen van zienswijzen tegen het bovengenoemde ontwerpbesluit.

Meer informatie?

Voor nadere informatie over het ontwerpbesluit Waterwetvergunning ten behoeve van de sloop van de bestaande Ramspolbrug te Ens, kunt u telefonisch contact opnemen met de heer A. (Albertdirk) van der Molen, senior medewerker vergunningverlening Waterwet: 0320-27 47 15.

Voor overige informatie of een afschrift kunt u contact opnemen met K. Moree, Tracéwet coördinator van Rijkswaterstaat, telefoon 06-29 09 61 51.

Lelystad, 7 augustus 2012

De minister van Infrastructuur en Milieu, M. H. Schultz-van Haegen-Maas Geesteranus.

Naar boven