Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Groenewal 34’ te Heukelum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Groenewal 34’ te Heukelum.

Toelichting

Voor het perceel, kadastraal genummerd C 839 naast de Groenewal 34 in Heukelum, is een verzoek ingediend voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Binnen het geldende bestemmingsplan ‘Kern Heukelum’ heeft het perceel de bestemming ‘Agrarische doeleinden’. Het verzoek past niet binnen deze bestemming en om de ontwikkeling toch mogelijk te maken wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid. In dit postzegelbestemmingsplan wordt tevens een omissie uit het vorige bestemmingsplan rechtgezet. Het naastgelegen perceel aan de Rooijenburg 2 heeft per abuis de bestemming agrarisch gekregen en wordt nu bestemd als Wonen.

Ter inzage

Vanaf 9 augustus 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Groenewal 34’ te Heukelum gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis tijdens openingstijden. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000. Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Inspraak

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven