Logo De Ronde Venen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Vinkeveen’ (week 33–16 augustus 2012)

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 17 augustus 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Vinkeveen’ (IDN NL.IMRO.0736. bp003komvinkeveen-ow01) en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan is op de volgende manieren te raadplegen:

Toelichting

Het plangebied beslaat de dorpskern van Vinkeveen en een deel van de Baambrugse Zuwe. Het gaat om de percelen aan weerszijden van de Herenweg tussen de Gemeenlandsvaart en de Heulbrug. Vanaf de brug over de Gemeenlandsvaart in het noorden loopt de westelijke grens door het water (de ringvaart van de polder Groot-Mijdrecht) achter de percelen langs. De zuidelijke plangrens wordt gevormd door doorvaart de Heul. De oostelijke plangrens is zo getrokken dat de dijksterreinen van de nooit gerealiseerde ringdijk van de Vinkeveense Plassen binnen het plangebied vallen. De plangrens loopt vervolgens door het water achter de percelen langs de Baambrugse Zuwe tot de nummers 140 en 125e.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder op het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de raad van de gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening op maandag, donderdag of vrijdag tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 0297-29 18 61.

Naar boven