Concept-besluit omgevingsvergunning Windpark Hellegatsplein

Burgemeester en Wethouders van Oostflakkee maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen, waarbij wordt afgeweken van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’, voor de bouw van een viertal windturbines, alsmede voor bijbehorende activiteiten als het plaatsen van hekwerk, verwijderen van struiken en het verbreden van wegverharding e.d., op grond van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 30 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Oostflakkee, Eisenhowerlaan 1, 3255 VA te Oude-Tonge. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen via www.oostflakkee.nl.

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oostflakkee, Postbus 75, 3255 ZH Oude-Tonge. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) (telefoon 0187-647100.

Naar boven