Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dahliastraat te Nijverdal’

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 18 augustus 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Dahliastraat te Nijverdal’ ter inzage.

Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/nijverdal/dahliastraat/

Inzien is ook mogelijk via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPNDDAHLIASTRAAT-ON01

Wat is het doel van dit bestemmingsplan?

Het plan behelst de sloop van 11 grondgebonden woningen en de nieuwbouw van 39 zorgappartementen in drie bouwlagen tussen de Parallelweg, de zuidoostkant van de Dahliastraat en de Korenbloemstraat direct tegenover het ruim zes jaar geleden eveneens aan de Dahliastraat gerealiseerde woon-/zorgcomplex “De Parallel”.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200,7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven