Logo Kampen
Afwijking van het bestemmingsplan bouwplan Middendijk 3A in Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1 en 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wabo in samenhang met artikel 3.10 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een ruimte voor een kinderdagverblijf op het perceel aan de Middendijk 3A in Kampen.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf woensdag 8 augustus 2012 zes weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen.

Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpvergunning Middendijk 3A’. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling en Advisering.

Naar boven