Logo Wijchen
Ontwerp uitwerkingsplan (3.6. Wro) – MOB-complex Alverna

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat voor iedereen het ontwerpuitwerkingsplan MOB-complex Alverna in het gemeentekantoor ter inzage ligt. Het plan voorziet in de uitwerking van de bestemming ‘wonen-uit te werken’ in het bestemmingsplan MOB-complex Alverna en maakt woonbebouwing in de noordzijde van dit gebied, gelegen nabij de Boskant en de Graafseweg, mogelijk.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van 9 augustus 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00 – 19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGBuitwmobcomplex-OW01.gml

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpuitwerkingsplan indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 23 36.

Wijchen, 8 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Wijchen G.H.W. Noordewier, burgemeester.

drs. J.W.M. van der Knaap, secretaris.

Naar boven