Logo West Maas en Waal
Ontwerpbestemmingsplan Gouden Ham/De Schans

Het bestemmingsplan Gouden Ham/De Schans van 2005 wordt integraal herzien. Dit betekent dat de onderdelen waaraan goedkeuring is onthouden of waarvan de goedkeuring is vernietigd, daar waar mogelijk worden gerepareerd en de onderdelen die reeds onherroepelijk zijn met een conserverende insteek worden geactualiseerd. Hierbij zal het plan tevens voldoen aan nieuwe wetgeving en beleid zoals de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de beleidslijn grote rivieren, die de beleidslijn Ruimte voor de rivier heeft opgevolgd.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 9 augustus 2012 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

Wij maken u er op attent dat er aanpassingen hebben kunnen plaatsgevonden ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw Hennie den Boer van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Beneden-Leeuwen, 8 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, de secretaris, P.G. Arissen.

De burgemeester, Th.A.M. Steenkamp.

Naar boven