Logo Valkenswaard
Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan ‘Schafterdijk 9’, Valkenswaard

NL.IMRO.0858.BPschafterdijk9-ON01

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft van 17 mei tot en met 27 juni 2012 ter inzage gelegen. Niet alle bijbehorende stukken (in ieder geval de bijlage ‘Nader onderzoek Flora- en faunawet’) zijn bij het bestemmingsplan beschikbaar gesteld.

Om te voldoen aan alle wettelijke bepalingen ligt het ontwerpbestemmingsplan met alle bijlagen opnieuw voor een periode van zes weken ter inzage. Deze tweede ter inzage termijn loopt van 9 augustus 2012 tot en met 19 september 2012. Het bestemmingsplan is inhoudelijk niet gewijzigd.

Reeds ingediende zienswijzen hoeven niet opnieuw ingediend te worden tenzij de bijlagen daarvoor aanleiding geven. De reeds ingediende zienswijzen worden meegenomen in de verdere procedure.

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 9 augustus 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Schafterdijk 9’ ter inzage ligt.

De ontwikkeling betreft het vergroten van de camping en voorziet in een kwaliteitsverbetering.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 9 augustus tot en met 19 september 2012 ter inzage. Het bestemmingsplan is in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl.

Tevens liggen er exemplaren van het bestemmingsplan ter inzage:

  • in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15;

  • in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12;

  • in het dorpshuis in Borkel en Schaft aan de Dorpsstraat 55.

Aan de papieren exemplaren kunnen geen rechten worden ontleend.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (t/m 19 september 2012) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie, bereikbaar via telefoonnummer (040)2083585.

Valkenswaard, 8 augustus 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, de secretaris, drs. R.F.W. van Eijck.

De burgemeester, drs. A.B.A.M. Ederveen.

Naar boven