Logo Slochteren
Bouw van een ligboxenstal Ooster Zandenweg 5 Siddeburen, gemeente Slochteren

Het project omvat de bouw en het brandveilig in gebruik nemen van een extra ligboxenstal. Om de bouw mogelijk te maken, wordt planologisch afgeweken van het bestemmingsplan Buitengebied, herziening 1997.

Aan deze aanvraag omgevingsvergunning is medewerking verleend middels een uitgebreide voorbereidingsprocedure (ex artikel 3.10 Wabo). Het vastgestelde besluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 9 augustus 2012 tot en met woensdag 19 september 2012. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens zijn de ruimtelijke onderbouwing en het besluit te raadplegen via www.slochteren.nl onder Wonen > Ruimtelijke Ordening > Siddeburen > Ruimtelijke plannen in procedure en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder

NL.IMRO.0040.ov00004-41vg.

Tegen het plan kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Rechtbank Groningen

Sectie Bestuursrecht

Postbus 150

9700 AD Groningen.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de rechtbank, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven