Logo Kaag en Braassem
Vaststelling wijzigingsplan ‘A. de Graaflaan 31’ te Woubrugge

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan ‘A. de Graaflaan 31’ te Woubrugge met ingang van donderdag 9 augustus 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak. U kunt de stukken ook inzien op onze website www.kaagenbraassem.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanaf de dag na de dag van publicatie kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Het genoemde besluit treedt in werking op vrijdag 21 september 2012, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het wijzigingsplan is opgesteld op aanvraag en betreft een wijzigingsplan voor uitsluitend de locatie A. de Graaflaan 31 te Woubrugge. Dit wijzigingsplan houdt in een verruiming van het hudige bouwvlak zodat een bouwvlak ontstaat met in totaliteit een oppervlak van 2 ha.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

8 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven