Logo Amersfoort
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kavel Nijenrode/Schothorsterlaan’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Amersfoort maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 9 augustus tot en met 19 september 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kavel Nijenrode/Schothorsterlaan’ voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Kavel Nijenrode/Schothorsterlaan’ maakt de realisatie van één vrijstaande woning mogelijk. De kavel is eigendom van de gemeente en zal na de bestemmingsplanwijziging bij openbare inschrijving worden verkocht. Het plangebied is gelegen aan de noordzijde van de wijk Schothorst, ten zuiden van het park Schothorst.

In het bestemmingsplan ‘Kavel Nijenrode/Schothorsterlaan’ krijgt perceel de nieuwe bestemming ‘Wonen’. De randen van het perceel krijgen grotendeels de bestemming ‘Tuin’, om aan te geven dat hier geen bijgebouwen zijn toegestaan.

Procedure

Van donderdag 9 augustus tot en met woensdag 19 september 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor iedereen ter inzage in het Vergunningenloket, Stadhuisplein 1.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Kavel Nijenrode/Schothorsterlaan’ kan ook digitaal worden geraadpleegd via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen (via de kaart)’ en vervolgens op ‘Schothorst/Zielhorst’) en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort.

Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw W.L. Juijn-Dorst via nummer (033) 469 4492.

Naar boven