Logo Heeze-Leende
Bekendmaking aanwijzingsbesluit Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bestemmingsplan ‘Molenschut ongenummerd Leende’

De gemeenteraad van de gemeente Heeze-Leende heeft op 25 juni 2012 het bestemmingsplan ‘Molenschut ongenummerd’ gewijzigd vastgesteld.

In het bestemmingsplan wordt de bestemming Agrarisch omgezet in de bestemming Agrarisch-Agrarisch Bedrijf met aanduiding ‘iv’ van intensieve veehouderij. Hiermee wordt de verplaatsing van een varkenshouderij uit de kern van Leende naar een perceel aan de Molenschut, kadastraal bekend Leende, sectie G, nummer 122, mogelijk gemaakt.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben bij besluit van 24 juli 2012 een aanwijzingsbesluit genomen voor dit bestemmingsplan, omdat het plan volgens haar in strijd is met de Verordening ruimte. Het aanwijzingsbesluit heeft als consequentie dat het bestemmingsplan niet in werking treedt.

Het aanwijzingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 08 augustus 2012 tot en met 19 september 2012 voor een ieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Ook zijn het aanwijzingsbesluit en de daarbij behorende stukken digitaal in te zien via www.heeze-leende.nl

Gedurende de periode van terinzagelegging kan door belanghebbenden tegen het aanwijzingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan, bij spoedeisend belang, tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven