Logo Almere
Rectificatie besluit omgevingsvergunning Ambachtsmark 1, 1355 EA te Almere

Dossiernummer 111380

Burgemeester en wethouders van Almere maken bekend dat zij d.d. 10 juli 2012 met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

Het bouwen van een supermarkt en het gebruiken van gronden ten behoeve van deze supermarkt, gelegen op het perceel Ambachtsmark 1, 1355 EA te Almere.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • Het bouwen van een supermarkt.

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 16 juli 2012 tot en met maandag 27 augustus 2012 ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis, Stadhuisplein 1. Via het digitaal loket, of telefonisch via telefoonnummer 14036, kunt hiervoor een afspraak maken.

Direct in werking treden omgevingsvergunning

Op grond van artikel 6.2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt gebruik gemaakt van de bevoegdheid van het college om de omgevingsvergunning terstond na bekendmaking in werking te doen treden.

Waarbij wel gesteld wordt dat door gebruik te maken van de nog niet in rechte onaantastbare omgevingsvergunning de vergunninghouder een risico aanvaardt dat voor haar rekening komt, gezien de termijn voor het indienen van een beroepschrift / mogelijkheid tot het indienen van een voorlopige voorziening in stand blijft.

Beroep

Belanghebbenden die op tijd een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen tot en met maandag 27 augustus 2012 beroep instellen bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad, Sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle (tel. 038 - 888 4444).Beroepschriften moeten zijn ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van het besluit kan, indien er sprake is van een spoedeisend belang, naast het beroepschrift een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle-Lelystad (zelfde adressering als hierboven). Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven